Bandera Inglesa En Bandera EsapnyolaEsp | 935170161 | 917444991 | 661508099 | Li truquem ¡GRATIS!

CD per inserir a les tesis doctorals

Moltes universitats exigeixen que es lliuri un CD amb els documents electrònics que formen la tesi doctoral digital. A diferència de la tapa dura, aquest requeriment sí que està expressament recollit en les normes.

Ara, amb la impressió i el relligat de la teva tesi doctoral o projecte final de carrera et regalem, completament gratis, el duplicat de CDs, així com la personalització d’aquests.

Si vols veure exemples de CDs duplicats per nosaltres, visita la pàgina CDs de tesis doctorals.

Tenim la tecnologia i els mitjans per realitzar aquests CD: gravadores robotitzades i sistemes digitals per decorar el disc, perquè no hagis de lliurar un CD platejat o amb el logotip del fabricant. A més a més, tenim «botons» per col·locar el CD de manera adequada sobre la tapa de la tesi doctoral i sobres fabricats amb adhesiu posterior que permeten col·locar-hi el CD sense cap problema. Considerem que aquesta última opció és la més adequada, perquè permet veure i identificar el CD a través de la funda transparent. Aquest es queda fix, ja que la funda té solapa i encara que es mogui és molt difícil que surti de la butxaca. A més a més, aquest tipus sobres es fabriquen amb l’adhesiu, de manera que quan es treu el CD no es queden marques de la pega que el fixa a la coberta.

Aquesta duplicació de cds és idèntica a la que fem per als estudis de so i les discogràfiques.

Tot seguit et mostrem un vídeo on expliquem com fem els CD per obtenir un acabat professional.
Benvinguts

Chica con tesis doctoral en una mano


Disseny Portades Gratis

Tenim en oferta el disseny de la portada de la teva tesi doctoral o projecte, completament gratis. Solament has de triar una entre els exemples de portades de tesis doctorals i projectes que hem realitzat al llarg dels anys. Solament has d'enviar les teves fotos o dibuixos i els textos a substituir.
Cds Gratis

També tenim en oferta de regal gratis, la impressió d'alta definició amb qualitat professional dels CDs de la tesi doctoral (en cas que siguin necessaris). Els lliurem amb una borsa amb adhesius transparent i amb solapa, perquè no es vegi ni caigui.