Bandera Inglesa En Bandera EsapnyolaEsp | 935170161 | 917444991 | 661508099 | Li truquem ¡GRATIS!

Tecnologia Enquadernaciò de tesis, projectes i master


El relligat rústic fresat consisteix a agafar el conjunt de fulls que formen el llibre, premsar-los a uns 10 mm de la vora i passar-los per una fresadora que farà ranures al llom. Després apliquem cola a 250 graus de temperatura i el sotmetem a una pressió de 15 atmosferes, de manera que la cola penetri en les ranures i es creï un bloc que subjecti els fulls, perquè es quedin completament i fermament units entre si. Serà més fàcil trencar un full que arrencar-lo del llom!

Un dels grans avantatges de les nostres tesis doctorals és que sempre van laminades, protegides amb una capa brillantor o mat que les fa resistents al grapeig i al deteriorament per l’ús. Les nostres tesis no van estampades per damunt. Fins i tot quan es necessita un acabat en or o plata (platejat), sempre van correctament assegurades.

En el vídeo següent et mostrem com és el relligat de les tesis doctorals que fabriquem, que com es pot comprovar no té res a veure amb els antics processos dels tallers d’artesania.En el vídeo següent et mostrem com és el tallat final (tècnicament anomenat desbarbament) que fem per a l’acabat de les tesis. Perquè totes les vores es quedin igualades, els llibres ja enquadernats es tallen un per un per tal de no produir arrugues als lloms i que el resultat final sigui perfecte.En el vídeo següent et mostrem com és la laminació de les portades de les tesis doctorals.

Tenim oficines a Barcelona y Madrid i Fàbriques a Calataiud i MejoradaDissenyo Tesis Doctorals

Diseñar y maquetar tesis doctorales a dos caras.

El disseny i maquetació de la tesi doctoral és primordial...[saber mes sobre com maquetar tesis doctorals]