Bandera Inglesa En Bandera EsapnyolaEsp | 935170161 | 917444991 | 661508099 | Li truquem ¡GRATIS!

Tapes dures i tapes toves per a tesis doctorals

Exemple aleatori d’una tesi doctoral


0.— Consideracions prèvies


Diuen els editors que el 90% de la venda d’un llibre d’autor anònim depèn del disseny de la portada, és a dir, de com d’atractiva o cridanera sigui aquesta.

Quant als documents tècnics la situació és, no cal dir-ho, molt diferent. En qualsevol cas, es pot dir que la coberta és l’acabat del llibre de la tesi i, en definitiva, l’acabat del treball de molts anys.

1.—El que NO fem: portades estampades


Al marge d’altres consideracions sobre disseny clàssic o lliure (vegeu a sota), el que no fem mai són portades amb materials genèrics que forçosament s’han d’estampar per damunt. Això impedeix que les tapes de la tesi doctoral es puguin laminar, la qual cosa fa que es quedin completament desprotegides. Si les agafem amb les mans humides (suades), l’empremta s’hi queda gravada per sempre. Amb el temps, aquest tipus de cobertes acaben molt deteriorades. En el vídeo del final, al minut 2:19, expliquem com és una portada de tesi doctoral estampada i com és una de laminada.

En el vídeo que segueix a continuació es mostra una coberta/tapa dura de les quals NO fem, i la fragilitat de les mateixes:2.—El que SI fem: portades laminades


Ja siguin tapes toves o dures, totes les nostres portades estan perfectament laminades (brillantor o mat) i per tant correctament protegides. Si es vessés un vas d’aigua sobre una d’elles, n’hi hauria prou de passar-hi un drap per deixar-la com nova.

3.—Tapa tova vs tapes dura


Pel que sabem, no és obligatori utilitzar tapes dures per a l’acabat de les tesis doctorals. Després de molts anys d’experiència, només hem topat amb dos casos en què s’exigia l’ús de tapa dura. La raó per la qual la majoria de les tesis són habitualment amb tapa dura és que als tallers d’artesania on es feien antigament aquest tipus de treballs no es podien fer tapes toves.

Cal dir que la majoria de tapes de tesis doctorals que fabriquem es fan amb aquest acabat, si bé cada dia més gent s’inclina pel relligat en tapa tova. Nosaltres som una fàbrica de llibres per a editorials, i per això tenim tota la tecnologia necessària per fabricar tota mena de llibres. I com podem comprovar si anem a una llibreria, cada llibre té una portada diferent, ja sigui tova o dura.

4.—Disseny clàssic vs disseny lliure


Hi ha departaments, i sobretot directors, que exigeixen als seus doctorands un acabat absolutament clàssic. Per a nosaltres, des del punt de vista tècnic, no hi ha cap diferència. A la pàgina d’exemples es poden veure tota mena de dissenys, com els que mostrem tot seguit:


  1. Disseny absolutament clàssic, com es mostra en la primera de les imatges precedents.
  2. Disseny clàssic amb elements de disseny lliure, com es mostra en el segon exemple.
  3. Disseny lliure, com es mostra en l'última imatge

L’elecció dependrà només del gust que tinguis. I per ajudar-te, en el vídeo següent t’ensenyem algunes de les caràtules o portades de tesis doctorals i projectes de final de carrera o de final de màster prèvies en detall.Fins i tot en el cas que triïs un disseny clàssic, no estem subjectes a un determinat material o color únic. Per contra, podem utilitzar el color que vulguis, llis o amb motius, i imprimir els teus títols en or o plata. Però a diferència de l’estampat per damunt, els nostres sistemes són d’alta definició, de manera que els logotips de les universitats apareixen perfectament definits, i naturalment en color.

En tots els casos, com ja hem dit més amunt, totes les nostres tapes estan correctament protegides, laminades de manera que no es deteriorin amb l’ús o el grapeig. En el vídeo de sota ho expliquem amb més detall i amb exemples.

En el vídeo següent t’expliquem amb detall les característiques de les tapes dures i del relligat que fabriquem a e-impresion.Disseny Portades Gratis

Tenim en oferta el disseny de la portada de la teva tesi doctoral o projecte, completament gratis. Solament has de triar una entre els exemples de portades de tesis doctorals i projectes que hem realitzat al llarg dels anys. Solament has d'enviar les teves fotos o dibuixos i els textos a substituir.
Cds Gratis

També tenim en oferta de regal gratis, la impressió d'alta definició amb qualitat professional dels CDs de la tesi doctoral (en cas que siguin necessaris). Els lliurem amb una borsa amb adhesius transparent i amb solapa, perquè no es vegi ni caigui.
Tecnologia d'impressió

Sistema de impresion digital para la impresion de tesis doctorales.

La impressió de les seves tesis doctorals i projectes fi de carrera es realitza amb tecnologies d'avantguarda...[saber mes sobre la tecnologia per imprimir tesis doctorals]


Tecnologia d'enquadernació

Sistema de encuadernación de tesis doctorales.

L'enquadernació de les seves tesis doctorals i projectes fi de carrera es realitza amb tecnologies d'avantguarda....[saber mes sobre la tecnologia per enquadernar tesis doctorals]